Esittely

Tanssikoulu Onnenmaa on vuonna 2001 Lappeenrannassa perustettu tanssikoulu, joka tarjoaa tasokasta ja viihdyttävää tanssinopetusta. Toimintamme pääpaino on seura- tai lavatanssien opetuksessa, mutta ohjelmassamme on myös Lavista ja Latino-Mix -tunteja ilman paria tanssiville. Viikoittaiset tanssikurssimme järjestetään Lappeenrannassa Tirilän työväentalolla Onninkatu 6).

Säännöllisten viikkokurssien lisäksi kierrämme viikonloppuisin myös muualla Suomessa opettamassa tanssikursseilla ja -leireillä.

Tanssikoulu Onnenmaan opettajina toimimme me, Anna ja Mika Väisänen.

Olemme Tanssikoulu Onnenmaan iloinen ja osaava opettajapari. Meille on tärkeää, että ihmiset paitsi oppivat, myös viihtyvät kursseillamme. Tunneillamme ei tarvitse turhaan jännitellä, vaan oppiminen sujuu rennossa ja iloisessa ilmapiirissä. Keskitymme kuitenkin myös tanssin teknisiin seikkoihin, sillä helppo liike takaa tanssin ilon ja nautinnon! Vuosikausien tanssitausta, tanssinopettajan opinnot sekä pedagoginen koulutustausta ovat hioneet opetustaitoamme ja opetustamme kehutaankin erityisen selkeäksi.