Lastentanssi

Tanssiminen kehittää monella tasolla! Mm. koordinaatiokyky, kehonhallinta, liikkuvuus, rytmitaju ja luovuus kehittyvät. Tanssiminen edistää myös myönteistä minäkuvaa, suvaitsevaisuutta ja sosiaalisia taitoja. Lisäksi kunto kasvaa kuin huomaamatta!

Lastentanssitunneilla ensisijaisena tavoitteena on tuottaa iloa liikkumisesta. Leikin, rytmin ja tanssin avulla kehitetään motoriikkaa, musikaalisuutta ja sosiaalisuutta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin rytmeihin ja tanssitekniikoiden alkeisiin leikkiä ja leikkimielisyyttä unohtamatta.

Ilmoita lapsesi mukaan tunneille, ilmoittautuminen on käynnissä! Ryhmiin otetaan max. 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Soita p. 0505125053 tai lähetä viesti onnenmaa.opet@gmail.com

Lastentanssitunnit keskiviikkoisin:

Pörriäiset klo 18-18.45

Pörriäiset -ryhmä on 4-5 -vuotiaille tanssijoille tarkoitettu ryhmä. Pörriäiset tutustuvat leikin varjolla tanssin maailmaan. Tavoitteena tunneilla on saada iloa liikunnasta ja musiikista tanssin keinoin. Tästä porukasta ei menoa eikä iloa puutu!

Tanssitassut klo 18.45-19.30

Tanssitassut on 6-7 -vuotiaille tarkoitettu ryhmä. Tanssitassut tutustuvat erilaisiin rytmeihin ja tanssitekniikoiden alkeisiin iloisesti leikin varjolla. Tanssimisen ohella lisätään kehon liikkuvuutta ja motoriikkaa. Tanssitassut ylös ja menoksi!