Solotanssit

Lavis, LatinoMix ja JUST DANCE! -tunnit ovat mitä parhainta kuntoilua ja arjen vastapainoa. Näillä tunneilla yhdistyvät kuntoilu, tanssiminen ja hyvä musiikki, mikäs sen mukavampaa!

Tunnit ovat kertaluontoisia ja mukaan tanssimaan voit tulla koska tahansa ilman ennakkoilmoittautumista! Tule tutustumaan ja löydä oma suosikkituntisi!

Kevään 2020 tunnit ovat ajalla 14.1.-13.5.2020.

Lavis tiistaisin klo 18.15-19.00

Lavis -lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille!Tunneilla tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten esim. humppa, valssi, jenkka, foksi ja tango. Välillä soivat suomalaisille tanssilavoillekin rantautuneet lattarit ja swing-rytmit.

LatinoMix tiistaisin klo 19.15-20.00


LatinoMix -tunneilla otetaan hiki pintaan ihanilla lattarirytmeillä! Annan energisessä ohjauksessa tanssitaan vaihtelevasti mm. salsaa, bachataa, sambaa, merengueta ja monia muita meheviä lattareita. Heittäydy siis hauskanpitoon ja rentoon tanssin tunnelmaan!

JUST DANCE! keskiviikkoisin klo 19.30-20.30

Uusimmat hitit ja ihanimmat nostalgiapalat yhdistyvät tanssikoulun uudella solotanssitunnilla! Tunneilla on tavoitteena tanssia omalla tyylillä sydämen kyllyydestä, ilman suorituspaineita -eli JUST DANCE! Grooveimmista muuveista vastaa tanssikoulun uusi ohjaaja Helmi.