Yksityistunnit / tilauskurssit / työnantajat

Yksityistunnit

Eikö kurssi-illat sovi aikatauluusi? Hirvittääkö ryhmäkurssille osallistuminen?

Jos vastasit ainakin toiseen kysymykseen kyllä, on yksityisopetus vastaus pulmaasi. Yksärillä voidaan käydä rauhallisesti läpi esim. tanssin perusteita ennen ryhmätunnille osallistumista. Yksäreillä voimme keskittyä juuri sinuun ja sinun tarpeisiisi. Pidempään tanssineille yksärit tarjoavat mahdollisuuden tanssitaidon ja parityöskentelyn syventämiseen. Yksityistunnit ovat tarkoitettu yhdelle henkilölle tai tanssiparille. Soita niin sovitaan aika!

Tilauskurssit

Kasaa oma ryhmä ja tilaa meitä opettamaan! Tilauskursseja on järjestetty esim. polttariporukoille, synttärijuhlissa tai jos tarvitaan ohjausta esim. pikkujouluesitystä varten.  Tilauskurssien hinnoittelu menee ryhmän koon mukaan, kts. tarkemmin Hinnastosta.

Työnantajat

Haluaako yrityksenne tarjota työntekijöilleen uusia liikuntamahdollisuuksia? Tanssikoulu Onnenmaa tarjoaa vaihtoehtoja työhyvinvoinnin parantamiseen mielekkään kuntoliikunnan avulla. Työnantaja voi tilata kurssin, joka räätälöidään toivomustenne mukaan. Työnantajat voivat myös tukea työntekijöidensä liikuntaharrastusta säännöllisillä viikkokursseillamme, jolloin voidaan neuvotella yhteistyösopimus Tanssikoulu Onnenmaan kanssa.

Otathan rohkeasti yhteyttä niin mietitään, miten Tanssikoulu Onnenmaa voi palvella juuri teitä!